top of page

Verdens beste Beatles tribute band!

Det Betales sto på plakaten under forrige festival og det ble en så god match at gutta kommer tilbake til Liverpoolfestivalen 2023!

Det Betales på hovedscenen under Liverpoolfestivalen 2022 Foto: Martine Hagebakken

The sound of Liverpool!

Liverpool by er en fantastisk musikk by som har fostret mange store navn, og det aller største er selvfølgelig The Beatles. Nå tar vi the sound of Liverpool til Gjøvik!


Det Betales har blitt omtalt som verdens beste Beatles tribute band, og de har gjort mer enn 50 konserter på legendariske The Cavern Club i Liverpool og foran 40 000 publikummere i Liverpool sentrum.


Les om festivalpass!


Bandet har turnert over store deler av verden siden oppstarten i 1976 og vi er veldig stolte og glade over at de tar med lyden av Liverpool til festivalen vår. Her kommer hitene som perler på en snor, Penny Lane, She loves you Yeah, Yeah, Yeah, A hard days night, Can’t buy me love og Hey Jude for å nevne noen få av de låtene du skal få oppleve. Det Betales spiller på hovedscenen lørdag kveld.


Hvor kan du bo?

Tor Olsen fra Det Beatles tar med gitaren og stiller opp som soloartist på fredag.  Foto: Jonny Isaksen
Tor Olsen fra Det Beatles tar med gitaren og stiller opp som soloartist på fredag. Foto: Jonny Isaksen

Bonus med Tor

Vokalist og mannen som stiftet Det Betales, Tor Olsen, kommer allerede på fredag for å lage god stemning. Da blir det kun han og gitaren men vi kan love at denne fyren er et helt band i seg selv.

Festival programmet

Vi jobber fortsatt med å fylle programmet med gode navn og aktiviteter. I skrivende stund er mye av de musikalske på plass med Liverpoolbandet The Ragamuffins, scouseren Andy Hodgson og Det Betales. I tillegg jobbes det med noen store navn til som vi håper å kunne presentere i løpet av kort tid.


James Pearce og Ragnhild Lund Ansnes er også klare men vi holder foreløpig kortene tett til brystet når det gjelder hvilke Liverpool legender du vil få møte. Her kan du se det foreløpige programmet


Billetter til Livergirls ONLY og Supportermiddag er lagt ut. OBS: Begrenset antall billetter!


562 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page