Verdens beste Beatles tribute band?

Oppdatert: 19. nov. 2020

Så kan vi endelig slippe det første artistnavnet! Dette bandet var et av de første som havnet på ønskelisten vår. Liverpool by er en fantastisk musikk by som har fostret mange store navn, og det aller største er selvfølgelig The Beatles.

Det Betales har blitt omtalt som verdens beste Beatles tribute band, og de har gjort mer enn 50 konserter på legendariske The Cavern Club i Liverpool. De har også spilt foran 40 000 publikummere i Liverpool sentrum i forbindelse med 50 års markeringen for utgivelsen av singlen My Bonnie, som The Beatles spilte inn sammen med Tony Sheridan. På scenen sammen med dem var selvfølgelig Tony Sheridan.


Les om festivalpass!


Dette bandet har turnert over store deler av verden siden oppstarten i 1976 og vi er veldig stolte og glade over at de tar med lyden av Liverpool til festivalen vår. Her kommer hitene som perler på en snor, Penny Lane, She loves you Yeah, Yeah, Yeah, A hard days night, Can’t buy me love og Hey Jude for å nevne noen få av de låtene du skal få oppleve. Vi mistenker også at hjertet banker litt ekstra for Liverpool F.C blant gutta i bandet!


On stage: Lørdag 7. august


Sjekk hvilke artister som kommer

 

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

 396 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle