top of page

Velkommen til festival Robbie Fowler!

Vi har sittet på hemmeligheten ganske lenge nå, og vi har hatt så lyst til å fortelle det. GUD kommer til Liverpoolfestivalen!

Denne fyren trenger ingen nærmere presentasjon, vi snakker om selveste Robbie Fowler. En spiller som kan bokføre 183 scoringer for klubben og som ble omtalt som Gud under sin tid i Liverpool FC!


Les om festivalpass


En ekte scouser

Robbie er født og oppvokst i Liverpool og skrev sin første profesjonelle kontrakt med klubben i 1993. Da var han 18 år og hadde vært fulgt av klubben i mange år før han ble hentet inn til akademiet. Opprinnelig var Robbie Everton-supporter men det er vann som rant i elven for leeeeeeenge siden.


Har du reservert nummerert flaske med King Kenny akevitt?


Raskeste hat-trick

Han fikk sin debut i september 1993 mot Fulham FC og scoret alle fem (!) målene. Da ble veien til å bli fast på laget kort og hans første makker var legendariske Ian Rush. Robbie innehar fortsatt rekorden for raskeste hat-trick i Premier leagues historie fra da han scoret tre mål i løpet av fire minutter mot Arsenal i august 1994.

Vi snakker om selveste Robbie Fowler!

Fowler har også hentet sølvtøy under sin tid i Liverpool FC. Han kan skilte med UEFA cup, Ligacup, FA Cup og Supercupen, i tillegg så ble han både i 1995 og 1996 kåret til Young player of the year av FA.

Vi gleder oss til å møte Robbie på Gjøvik i august. Han vil være til stede hele helgen og bli ikke overrasket om han setter seg ned ved bordet ditt for en prat og en øl!


Les mer om Robbie Fowler her

Covid 19 oppdatering: Hvis festivalen blir utsatt eller restriksjoner forhindrer oss fra å gjennomføre et trygt arrangement så vil festivalpass blir refundert. Det vil også være mulig å overføre festivalpass til 2022

768 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page