Velkommen Mr. Grobbelaar!

Fra 1981 til 1994 spilte Bruce Grobbelaar 627 kamper for Liverpool. Den tidligere Liverpoolkeeperen kan også skryte av å ha bidratt til masse sølvtøy i skapene på Anfield. Vi gleder oss til å få besøk av denne usedvanlig trivelige karen under Liverpoolfestivalen!

Bruce Grobbelaar på vei inn i kameraet! © Getty Images
Bruce Grobbelaar på vei inn i kamera! © Getty Images

Den mestvinnende Liverpoolkeeper i historien!

Bruce Grobbelaar kan se tilbake på en svært suksessrik karriere. Fra han tok over keeperjobben etter legendariske Ray Clemence og til han 13 år senere gikk ut av klubben så kunne han smykke seg med Europacupmesterskap, flere FA- og ligacupmesterskap og hele seks ligamesterskap. Det er en skikkelig Liverpool-legende som kommer til Gjøvik!


Les om festivalpass


Siden han la opp fotballkarrieren i 1999 har han trent ulike klubber i Sør-Afrika, Canada og jobbet i Storbritannia for Liverpools akademi. Han er ambassadør for klubben og i 2018 kom selvbiografien, Life in the jungle ut. En bok som tar for seg både oppveksten, livet som soldat i krig og tøffe tak i rettsalene etter at han ble anklaget for kampfiksing og senere frikjent, men aller mest handler boken om fotballspilleren Bruce Grobbelaar. En bok vi anbefaler på det sterkeste. Boken kan kjøpes her


Bruce Grobbelaar med selvbiografien Life in a jungle
Bruce Grobbelaar med selvbiografien Life in a jungle

63 åringen spilte altså på Liverpools lag i det vi må kalle en gullæra for klubben. 80 tallet står igjen som det aller beste ti-året i klubbens historie. Å møte Bruce og høre på de 1 000 historiene han kan fortelle fra det som skjedde på banen og ikke minst det som skjedde utenfor, er svært god underholdning. Historiene fortelles med glimt i øyet og stor innlevelse. Du kan glede deg til å bli bedre kjent med Mr. Grobbelaar i august. Han er på plass hele festivalhelgen!


Hvor kan du bo?


Festivalprogrammet

Vi jobber kontinuerlig med programmet for Liverpoolfestivalen og vil utover vinteren og tett opp mot sommeren slippe flere navn, events og aktiviteteter som skal passe Liverpool-supportere i aldre, og begge kjønn. Følg oss på Facebook og meld deg gjerne på nyhetsbrevet vårt slik at du ikke går glipp av noe. Hvis du ønsker å se hva som er i programmet så langt så klikk her!


Covid 19 oppdatering: Hvis festivalen blir utsatt/avlyst eller restriksjoner forhindrer oss fra å gjennomføre et trygt arrangement så vil festivalpass blir refundert. Det vil også være mulig å overføre festivalpass til Liverpoolfestivalen 2022

52 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle