top of page

The Ragamuffins kommer!

Husbandet på Hotel Anfield og energibomba The Ragamuffins kommer til Liverpoolfestivalen 2023!


Fredag kveld på kan vi by på en energibombe når The Ragamuffins kommer direkte fra Liverpool by for å lage liv fra hovedscenen på Liverpoolfestivalen 2023. Her blir det LFC låter på løpende bånd fra gutta som står bak supporterversjonene av blant annet "Si Senor" og "Tsimi Tsimi Tsimi our Kostas Tsimikas " (Gimme gimme gimme)


Les om festivalpass


The Ragamuffins har de siste sesongene vært husbandet på Hotel Anfield og er fast innslag der på kampdagene. De har også spilt rundt på store supporter arrangement i USA, Canada og Europa men nå skal de endelig for første gang få spille opp i Norge. Dette blir en perfekt avslutning på festivalens første dag! Her kommer LFC perlene på rekke og rad!


James Pearce kommer tilbake!


Hvor kan du bo?

Også neste kan du velge bosted etter hvilken komfort du ønsker og selvfølgelig hva som passer lommeboken din. Alle bostedene vi samarbeider med er i behagelig gangavstand fra festivalområdet. Vi drifter også en egen bobilparkering som allerede nå nærmer seg fullbooket. Her finner du oversikt over stedene du kan bo!

Programmet

Vi er i en svært tidlig fase når det gjelder å sette sammen programmet for Liverpoolfestivalen 2023. Vi kan likevel love at det blir to tettpakkede dager med litt for en hver supportersmak samt at vi kjører i gang vorspiel for alle dere som kommer til Gjøvik allerede torsdag.OBS: EARLYBIRDS TIL KR 990,00 SELGES KUN FREM TIL 15. OKTOBER


115 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page