Supportermiddag med Gjøviks beste kokk!

Fjorårets supportemiddag ble utsolgt i løpet av kort tid og nå starter vi reservasjonene for neste års festival. Ny plass, fantastisk mat og samme gode stemning!

Menyen

Vi får allerede vann i munnen når vi skal nevne kveldens meny for deg. Selv om maten kanskje ikke er den viktigste grunnen til at du vil henge med på supportermiddagen så er den en veldig viktig del av opplevelsen. Kveldens meny er ganske snasen!


Forrett

Tapas med

  • Chilimarinerte oliven

  • Manchego

  • Seranoskinke

  • Focaccia

  • Pisket smør og aioli

Hovedrett:

Hickorymarinert Langtidsstekt svinenakke, coleslaw av rødkål, kremet potetkake med hvitløk og urter, BBQ-saus


Dessert

Små norgesglass med rabarbrasorbet, karamellflarn og myntesirup


I tillegg får du et glass bobler ved ankomst og en drikke til maten (øl, vin eller mineralvann) Drikkebonger kan kjøpes ved ankomst.


Pris kr 1 290,00

Sted: Grand Hotel

Tidspunkt: Fredag 4. august kl 17:30


Kokken!

Rolf Andrè Larsen har gjennom en årrekke levert god mat til restaurantgjester på Gjøvik. Ikke minst som eier og chef ved den tidligere gourmetrestauranten Lasse Liten. Nå er han tilknyttet Grand hotel og leverer gode matopplevelser daglig til hotellets gjester, og gjennom Lasse Litens catering avdeling leverer han og teamet fortsatt nydelige matopplevelser til utallige events og lokale hjem. Rolf Andrè er intet mindre enn en matkunstner!

Rolf Andrè og fisk. Fisken til høyre (for ordens skyld) Foto: Privat
Rolf Andrè og fisk. Fisken til høyre (for ordens skyld) Foto: Privat

Hva skjer?

Programmet er foreløpig ikke klart men vi lover at det blir både levende musikk og legender. Ta gjerne en titt på bilder fra supportermiddagen vi arrangerte under Liverpoolfestivalen 2022!


Vil du reservere plass?

Du kan reservere plass allerede nå, uten noen forpliktelser. Vi vil sende deg en mail straks vi åpner for booking. Vi garanterer at hvis du er blant de første 100 som reserverer så får du plass ved bordet!

Reserver her!

Nyttig info!

Her kan du kjøpe festivalpass, her kan du finne en plass å bo, og her finner du programmet


Velkommen til supportermiddag!


94 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle