top of page

Supportermiddag med Gjøviks beste kokk!

Oppdatert: 23. feb.

Supportemiddagen under Liverpoolfestivalen 2022 ble utsolgt i løpet av kort tid. Nå kan du endelig sikre deg billetter til neste års supportermiddag. Ny plass, fantastisk mat og samme gode stemning!

Bilde fra årets supportermiddag. Foto: Jonny Isaksen
Bilde fra årets supportermiddag. Foto: Jonny Isaksen

Hva skjer?

I skrivende stund er det ikke klart hvilke legender/gjester som vil delta, men kveldens musikalske innslag vil være ved David Jaggs fra The Ragamuffins og kvelden vertinne er Ragnhild Lund Ansnes. Supportermiddagn er flyttet til Grand Hotel og det betyr at en av byens aller beste kokker skal ha overoppsyn med at alt som serveres er av topp kvalitet! Les mer om han litt lenger ned.


Menyen

Vi får allerede vann i munnen når vi skal nevne kveldens meny for deg. Selv om maten kanskje ikke er den viktigste grunnen til at du vil henge med på supportermiddagen så er den en veldig viktig del av opplevelsen. Kveldens meny er ganske snasen!


Forrett

Tapas med Chilimarinerte oliven, Manchego, Seranoskinke, Focaccia, Pisket smør og aioli


Hovedrett: Hickorymarinert Langtidsstekt svinenakke, coleslaw av rødkål, kremet potetkake med hvitløk og urter, BBQ-saus


Dessert: Små norgesglass med rabarbrasorbet, karamellflarn og myntesirup


I tillegg får du et glass bobler ved ankomst og en drikke til maten (øl, vin eller mineralvann) Drikkebonger kan kjøpes ved ankomst.


Pris kr 1 290,00

Sted: Grand Hotel

Tidspunkt: Fredag 4. august kl 17:30

Kjøp billetter her 

Under kan du se bilder fra supportermiddagen på Liverpoolfestivalen 2022! Foto: Jonny Isaksen

Kokken!

Rolf Andrè Larsen har gjennom en årrekke levert god mat til restaurantgjester på Gjøvik. Ikke minst som eier og chef ved den tidligere gourmetrestauranten Lasse Liten. Nå er han tilknyttet Grand hotel og leverer gode matopplevelser daglig til hotellets gjester, og gjennom Lasse Litens catering avdeling leverer han og teamet fortsatt nydelige matopplevelser til utallige events og lokale hjem. Rolf Andrè er intet mindre enn en matkunstner!

Rolf Andrè og fisk. Fisken til høyre (for ordens skyld) Foto: Privat
Rolf Andrè og fisk. Fisken til høyre (for ordens skyld) Foto: Privat

Nyttig info!

Her kan du kjøpe festivalpass, her kan du finne en plass å bo, og her finner du programmet


985 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page