top of page

Lunsj for jentene!

Det blir en egen lunsj for jentene under Liverpoolfestivalen 2024.

Røde jenter under Livergirls ONLY i 2022! Foto: Martine Hagebakken
Røde jenter under Livergirls ONLY i 2022! Foto: Martine Hagebakken

Livergirls ONLY!

Vi har de to siste årene samarbeidet med den offisielle supporterklubben i Norge om et eget arrangement for alle Livergirls som kommer til festivalen. Dette vil vi også gjøre under Liverpoolfestivalen 2024. Vi inviterer nok en gang til lunsj, levende musikk, goodiebags og meet and greet med en spennende gjest og/eller legende.


Les om festivalpass og andre billetter


I 2022 var det David Fairclough som fikk æren av å være legenden og Odd Einar Nordheim med familie som sto for musikken. I år fikk man bli bedre kjent med Maren Lundby og Dirk Kuyt, mens Andy Hodgson sto for musikken.


Maren Lundby, Dirk Kuyt og Andy Hodgson koste seg under årets lunsj.  Foto: Rasmus Dugstad
Maren Lundby, Dirk Kuyt og Andy Hodgson koste seg under årets lunsj. Foto: Rasmus Dugstad

Hva koster det?

I skrivende stund har vi ikke alt på plass men opplegget vil bli omtrent som tidligere år. Lunsjen vil være fra ca kl 13:00 på lørdag, og vare ca 90 minutter (+ tilleggstid) Det blir bobler og mat, goodiebags fra supporterklubben og levende musikk, i tillegg til meet and greet. Pris pr stk vil være ca kr 400,00 og alle typer matallergier vil hensyntas ved servering.

Reserver plass!

Hvis du er interessert i å delta på den kanskje hyggeligste stunden under Liverpoolfestivalen så kan du allerede nå reservere plass. Dette er helt uforpliktende og du vil motta en mail fra oss så snart mer er klart. Reserverer du allerede nå så er du garantert plass ved lunsjbordet!

Med utsikt over Mjøsa!

Arrangementet vil foregå på taket av Quality Strand hotel. Her finner finner du PI-taket, byens flotteste uterestaurant med panoramautsikt over Mjøsa og festivalområdet. Baren har selvfølgelig alle rettigheter. Det er ingen aldersgrense på dette arrangementet.

152 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page