Liverpoolfestivalen + LFCSCN = Sant

Liverpoolfestivalen inngår samarbeidsavtale med Liverpool FC Supporters Club Norway og det betyr at vi kan lage en enda bedre festival.


Samarbeidsavtalen med den offisielle supporterklubben i Norge er en viktig brikke i det puslespillet vi legger om dagen, for å lage en god festival for Liverpool-supportere.


41 år som supporterklubb!

Liverpool FC Supporters Club Norway ble stiftet 24. August 1980 og har i dag rundt 54.000 norske medlemmer. Dette betyr at ca 1% av landets befolkning er medlemmer. Dette viser hvor utrolig stor interessen rundt Liverpool F.C og hvor utrolig mange det finnes rundt omkring i landet som har trykket Liverpool til sitt bryst.


Meld deg inn i supporterklubben


Vi er svært glade og ikke rent lite stolte over å få med supporterklubben på festival-laget vårt. Gjennom samarbeidet med styret og administrasjonen i LFCSCN får Liverpoolfestivalen tilgang på den aller beste kompetansen du finner i Norge når det gjelder både byen og klubben, Liverpool. I tillegg vil vi nyte godt av det store nettverket og kontakter de har bygget opp gjennom 41 år.


Livergirls arrangement

Supporterklubben har i flere år satset målrettet på å verve flere jenter som medlemmer og har lykkes godt med dette gjennom egne arrangement, fellesturer til Liverpool og andre aktiviteter. Under festivalen vil vi i samarbeid med supporterklubben arrangere en egen lunsj for jente-supporterne under navnet Livergirls ONLY. Billetter til arrangementet legges ut mandag 8. mars her


Les om festivalpass


Supporterklubben er til stede!

Supporterklubben vil også være synlige under festivalen med blant annet en egen stand på festivalområdet. Der vil det være forskjellige aktiviteter, salg av supporterartikler, medlemskap og annet. Du kan selvfølgelig også stikke innom for en prat med jentene og guttene som driver en av verdens største supporterklubber. Ja, for det er ikke mange klubber som kan skilte med en medlemsmasse på 1% av landets befolkning!

Representanter fra LFCSCN og ledere i Liverbirds foreninger fra hele landet samlet til konferanse i Asker 1. mars 2020
Representanter fra LFCSCN og ledere i Liverbirds foreninger fra hele landet samlet til konferanse i Asker 1. mars 2020


Covid 19 oppdatering: Hvis festivalen blir avlyst eller restriksjoner forhindrer oss fra å gjennomføre et trygt arrangement så vil festivalpass blir refundert. Det vil også være mulig å overføre festivalpass til Liverpoolfestivalen 2022!


219 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle