top of page

Liverpoolfestivalen + LFCSCN = Sant (igjen)

Liverpoolfestivalen og Liverpool FC Supporters Club Norway inngår samarbeid om nok en runde med Liverpoolfestivalen

Styreleder i Liverpoolfestivalen, Johanne Sterud Alhaug og daglig leder i supporterklubben, Tore Hansen, samarbeider om å lage festival. Foto: Jaran Pedersen
Styreleder i Liverpoolfestivalen Johanne Sterud Alhaug og daglig leder i supporterklubben Tore Hansen, samarbeider om å lage festival. Foto: Jaran Pedersen

Vi er veldig fornøyd med å få med den offisielle supporterklubben i Norge på nok en runde med festival på Gjøvik. LFCSCN er en viktig brikke i det puslespillet vi legger om dagen, for å lage en enda bedre festival for Liverpool-supportere.


42 år som supporterklubb!

Liverpool FC Supporters Club Norway ble stiftet 24. August 1980 og har mer enn 50.000 norske medlemmer. Dette betyr at ca 1% av landets befolkning er medlemmer. Dette viser hvor utrolig stor interessen rundt Liverpool F.C og hvor utrolig mange det finnes rundt omkring i landet som har trykket Liverpool til sitt bryst.


Meld deg inn i supporterklubbenVi er svært glade og ikke rent lite stolte over å få med supporterklubben på festival-laget vårt igjen. Gjennom samarbeidet med styret og administrasjonen i LFCSCN får Liverpoolfestivalen tilgang på den aller beste kompetansen du finner i Norge når det gjelder både byen og klubben, Liverpool. I tillegg vil vi nyte godt av det store nettverket og kontakter de har bygget opp gjennom mer enn 42 år.


Les om festivalpass


Livergirls arrangement og på egen scene

Supporterklubben har i flere år satset målrettet på å verve flere jenter som medlemmer og har lykkes godt med dette gjennom egne arrangement, fellesturer til Liverpool og andre aktiviteter. Også i 2023 vil vi i samarbeid med supporterklubben arrangere en egen lunsj for jente-supporterne under navnet Livergirls ONLY. Dette ble en stor suksess i fjor, med både latter, tårer, allsang og selvfølgelig god mat. Billetter til Livergirls ONLY 2023 legges ut snart men inntil videre kan du nyte bildene fra 2022!

Supporterklubben vil også disponere scenen noen timer underveis i Liverpoolfestivalen 2023, men hva som skal skje der vil inntil videre være en overraskelse


Hvor kan du bo


Supporterklubben er til stede!

Supporterklubben vil også under Liverpoolfestivalen 2023 være til stede med egent telt. I fjor var det masse give aways og lyn-lotteri med gromme premier. Det blir selvfølgelig også anledning til å bare stikke innom for en prat med jentene og guttene som driver en av verdens største supporterklubber. Ja, for det er ikke mange klubber som kan skilte med en medlemsmasse på 1% av landets befolkning!

Faksimile fra Kopite
Faksimile fra Kopite


628 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page