top of page

Livergirls ONLY er tilbake

Oppdatert: 23. jan.

Vi gjentar suksessen fra Liverpoolfestivalen 2022 og kjører på med en egen lunsj for jentene også under neste festival!

Bilde fra Livergirls ONLY under Liverpoolfestivalen 2022. Foto: Martine Hagebakken
Bilde fra Livergirls ONLY under Liverpoolfestivalen 2022. Foto: Martine Hagebakken

En kjempesuksess i 2022!

Livergirls ONLY var en stor suksess og vi fikk beskjed allerede minutter etter at lunsjen var over at dette måtte gjentas også under Liverpoolfestivalen 2023. Vi er ikke vanskelige å be så dermed blir det Livergirls ONLY også på neste festival.


I skrivende stund er ikke programmet klart men vi kan love 90 minutter (+ tilleggstid) med trivelige folk, legender, goodie bag, levende musikk og kanskje en overraskelse eller to.

Livergirls ONLY arrangeres i samarbeid med LFC Supporters Club Norway

Livergirls ONLY - PI-taket Strand Hotel

Lørdag 5. august kl 13:00 - ca 14:30

KJØP BILLETTER 

OBS: BEGRENSET ANTALL BILLETTER

Menyen

Kylling sandwich med estragondressing, hjertesalat, marinerte tomater, kullgrillet paprika, gresskarpesto, toppet med trøffelost fra Snertingdal Ysteri. + 1 glass musserende


Hvor kan du bo?


Med utsikt over Mjøsa!

Arrangementet vil foregå på taket av Quality Strand hotel. Her finner finner du PI-taket, byens flotteste uterestaurant med panoramautsikt over Mjøsa og festivalområdet. Baren har selvfølgelig alle rettigheter. Det er ingen aldersgrense på dette arrangementet.HAR DU SIGNERT?

Vi har et tett og godt samarbeid med LFC Supporters Club Norway. Vi vet at uten den jobben disse jentene og guttene har gjort gjennom mer enn 40 år med å skape entusiasme og engasjement rundt Liverpool FC så hadde neppe Liverpoolfestivalen vært en realitet. Meld deg inn i supporterklubben og bli en del av fellesskapet!


Støtt Jamie Carraghers 23 Foundation


933 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page