Livergirls ONLY

Oppdatert: mars 11

Under Liverpoolfestivalen samler vi klubbens jente-supportere til en helt spesiell lunsj. Dette blir to timer med trivelige folk, legender og levende musikk!

Vi ønsker å gjøre litt ekstra stas på skandinavias Livergirls og inviterer til lunsj med nogo attåt under Liverpoolfestivalen. Dette skal være et par trivelige timer hvor du kan kose deg sammen med masse andre jentesupportere, deilig lunsj, sprudlende velkomstdrink, levende musikk, quiz, meet@greet med legende og mer.


Livergirls - et fellesskap for nåtid og fremtid


Odd Einar Nordheim vil stå for det musikalske innslaget men vi hvilken legende som kommer må vi holde tett til brystet foreløpig. Selv om vi ikke kan røpe hvilken legende du vil møte så kan vi i hvert fall røpe at stemningen blir god. Det vil ca. 90 Livergirls være en garanti for!


Livergirls ONLY - PI-taket Strand Hotel - Lørdag 7. august kl 12:30 - ca 14:30

Mat og aperitif er inkl. i billetten

Kjøp billetter her

Livergirls ONLY arrangeres i samarbeid med LFC Supporters Club Norway


Med utsikt over Mjøsa!

Arrangementet vil foregå på taket av festivalhotellet, Quality Strand hotel. Her finner finner du PI-taket, byens flotteste uterestaurant med panoramautsikt over Mjøsa og festivalområdet. Baren har selvfølgelig alle rettigheter. Det er ingen aldersgrense på dette arrangementet.

Festivalprogrammet

Vi er ganske fornøyde med festivalprogrammet så langt men vi gleder oss også til å fylle opp dette med flere Liverpool-legender, artister, aktiviteter og en og annen overraskelse. Her finner du det foreløpige programmet!

Skaff deg festivalpass - klikk her
Hvis festivalen blir avlyst eller restriksjoner forhindrer oss fra å gjennomføre et trygt arrangement så vil festivalpass og andre billetter blir refundert. Det vil også være mulig å overføre festivalpass til Liverpoolfestivalen 2022!
Fra Livergirls International samling i Liverpool 8. mars 2019  Foto: Liverpool Echo
Fra Livergirls International samling i Liverpool 8. mars 2019 Foto: Liverpool Echo

Har du ikke råd til festivalpass akkurat nå?

Du er ikke alene om å ikke har råd til festivalpass akkurat nå. Hvis du har lyst på festivalpass og lommeboken er litt trang så kan du klikke her. Vi ønsker å gi alle som er lystne på festivalpass mulighet til å sikre seg det før det blir utsolgt.


Covid 19 oppdatering: Hvis festivalen blir utsatt eller restriksjoner forhindrer oss fra å gjennomføre et trygt arrangement så vil festivalpass blir refundert. Det vil også være mulig å overføre festivalpass til 2022

322 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle