Livergirls ONLY

Under Liverpoolfestivalen samler vi klubbens jente-supportere til en helt spesiell lunsj. Dette blir 90 minutter med trivelige folk, legender og levende musikk!

Vi ønsker å gjøre litt ekstra stas på skandinavias Livergirls og inviterer til lunsj med nogo attåt under Liverpoolfestivalen. Dette skal være et par trivelige timer hvor du kan kose deg sammen med masse andre jentesupportere, deilig lunsj, sprudlende velkomstdrink, levende musikk, quiz, meet@greet med legende og mer.


Livergirls - et fellesskap for nåtid og fremtid


Odd Einar Nordheim vil stå for det musikalske innslaget men vi hvilken legende som kommer må vi holde tett til brystet foreløpig. Selv om vi ikke kan røpe hvilken legende du vil møte så kan vi i hvert fall røpe at stemningen blir god. Det vil ca. 90 Livergirls være en garanti for!


Livergirls ONLY - PI-taket Strand Hotel - Lørdag 30. juli kl 13:00 - ca 14:30

Mat og aperitif er inkl. i billetten

Kjøp billetter her

Livergirls ONLY arrangeres i samarbeid med LFC Supporters Club Norway


Med utsikt over Mjøsa!

Arrangementet vil foregå på taket av festivalhotellet, Quality Strand hotel. Her finner finner du PI-taket, byens flotteste uterestaurant med panoramautsikt over Mjøsa og festivalområdet. Baren har selvfølgelig alle rettigheter. Det er ingen aldersgrense på dette arrangementet.

Festivalprogrammet

Vi er ganske fornøyde med festivalprogrammet så langt men vi gleder oss også til å fylle opp dette med flere Liverpool-legender, artister, aktiviteter og en og annen overraskelse. Her finner du det foreløpige programmet!

Skaff deg festivalpass - klikk her
Fra Livergirls International samling i Liverpool 8. mars 2019  Foto: Liverpool Echo
Fra Livergirls International samling i Liverpool 8. mars 2019 Foto: Liverpool Echo


427 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle