Land Rovers står for oppvarmingen!

Det er Land Rovers som skal åpne hovedscenen på lørdag. Disse gutta er en garanti for at du blir godt varmet opp på siste dag av Liverpoolfestivalen!

Når festivalområdet åpner opp på lørdag så er det lokale gutter som er først ut på hovedscenen. Guttene i Land Rovers er aktive musikere som har vært involvert i en rekke musikalske prosjekter og band i over 30 år. Når Steffen Nicolaisen (vokal og akustisk gitar) Arild Steinsrud (bass og kor) og Trond Fuglerud (trommer og kor) slår seg sammen så kan du forvente en trio som er opptatt av å lage god stemning blant publikum.


Disse artistene er klare for Liverpoolfestivalen 2022


Trioen kommer til å gi oss en deilig reise i musikkhistorien med låter som flere av oss blir fristet til å både synge og klappe med på, i tillegg har Land Rovers også eget materiale som de kan plukke fra. Vi vet at dette blir en flott åpning av hovedscenen på lørdag.

Les mer om festivalpass til Liverpoolfestivalen 2022


Hvordan ser programmet ut?

Det jobbes kontinuerlig med å få på plass et bra program for Liverpoolfestivalen 2022 og vi gleder oss til å presentere flere spennende legender, gjester og artister utover våren. I skrivende stund er disse bekreftet: Jamie Webster, David Fairclough, John Aldridge, Phil Thompson, Karen Gill, Ragnhild Lund Ansnes, Det Betales, Odd Einar Nordheim, James Pearce, OsloCityFuckBoy, Dog Valley Fever og Land Rovers!

klikk her  MELD DEG PÅ NYHETSBREVET  klikk her

190 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle