I feel very fortunate. It was always my dream to write about Liverpool!

Oppdatert: 26. mai

Hvis du er en av de som leser ryktetrådene når overgangsvinduet er åpent så lytter du ekstra når James Pearce har noe å melde. Den tidligere Liverpool Echo, og nå The Athletic journalisten er antageligvis den som er tettest på de innerste gemakker hos Liverpool!

Mannen som vet det meste om hvem som kommer og går i garderoben hos Liverpool er en av de du kan slå av en prat med under Liverpoolfestivalen 2022!


James Pearce er et kjent navn i pressen blant de som følger PL i britiske medier og et særdeles anerkjent navn for oss Liverpool-supportere. Journalisten og supporteren Pearce har vært på innsiden av klubben de siste 16 årene. Han er en av få journalister som aldri har jaktet overskriftene men jobbet tett med klubben og bygget opp en relasjon og en tillit som har gitt han en helt spesiell tilgang på hva som skjer bak lukkede dører i LFC.


Kjøp festvalpass her

Mr. Pearce og Mr. Klopp!
Mr. Pearce og Mr. Klopp!

Under festivalen skal du få bli bedre kjent med James og ikke minst få mulighet til å bli enda bedre kjent med klubben, slik som han kjenner den. Mr. Pearce vil være tilstede hele helgen og delta på flere events . Du kan rett og slett ikke unngå å treffe på fyren hvis du er på Gjøvik 28. - 30. juli!

I feel very fortunate. It was always my dream to write about Liverpool Football Club. I grew up idolising that great team of the late 1980s, I did my degree in the city so I could be close to Anfield and it’s been home for the past 14 years. (James Pearce 2019)

Festivalprogrammet

Vi jobber kontinuerlig med programmet for Liverpoolfestivalen og vil utover vinteren og tett opp mot sommeren slippe flere navn, events og aktiviteteter som skal passe Liverpool-supportere av alle aldre, kjønn og størrelse. Følg oss på Facebook og meld deg gjerne på nyhetsbrevet vårt slik at du ikke går glipp av noe. Hvis du ønsker å se hva som er i programmet så langt så klikk her!


Hvor kan du bo?


226 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle