top of page

Hr. Smiths venner!

Torsdag kveld blir det god kok på festivalområdet når Hr. Smiths Venner drar i gang sin hyllest til Joachim «Jokke» Nielsen!

Hr. Smiths Venner avslutter torsdags kvelden på festivalen. Foto: Jan Harald Helmersen
Hr. Smiths Venner avslutter torsdags kvelden på festivalen. Foto: Jan Harald Helmersen

Jokkes arv!

Hr. Smiths Venner er et hyllestband til Joachim «Jokke» Nielsen, og leverer de

udødelige klassikerne hans med energi, tempo og råskap. Bandet har siden 2010 spilt over 200 konserter og har med det opparbeidet seg et særdeles godt rykte som beinsolide leverandører av Jokkes arv.


Sikre deg Early (Liver)Birds festivalpass nå!


Bandet har figurert på forskjellige konsertarenaer, puber, barer, utesteder, samfunnshus, privatboliger, låver, festivaler, klamme kjellere og glovarme scener både innendørs og ute rundt omkring i Norge, ingen scene er for stor og ingen plass er for liten. Bandet leverer pur energi fra scenen når de hamrer grundig løs på Jokkes katalog midt i mellom ærefryktig respekt og skamløs spilleglede, og publikum er garantert å forlate konserten med et smil om munnen og et minne for livet.

Flere navn kommer!

Vi er i full gang med booking av flere legender og artister til Liverpoolfestivalen 2024, 1.-3. august på Gjøvik. Følg oss på Facebook, Instagram og abonner gjerne på nyhetsbrevet vårt for siste nytt!

133 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page