Hold your head up high!

Oppdatert: 28. aug. 2020

Når du er Liverpool-supporter så har du et forhold til "You`ll never walk alone" En låt som ble laget i 1945 til musikalen Carousel. Flere klubber bruker denne låten som sin hymne men få føler ordene i teksten sterkere enn oss Liverpool-supportere!

Siden Gerry and the Pacemakers toppet de britiske hitlistene i 1963 har "You`ll never walk alone" runget utover Anfield road. På sekstitallet var det vanlig at låtene fra topp 10 ble spilt over høyttaler anleggene rundt på de britiske fotballbanene, og tribunen sang med. Da YNWA forsvant ut av hit listene så fortsatte man å synge sangen acapella. Og nå, nesten 60 år senere så er budskapet like sterkt, hvis ikke sterkere.


Les mer om historien bak YNWA her (liverpool.no)


ALDRI ALENE

You’ll Never Walk Alone har blitt synonymt med Liverpool, både som fotballag og by. Budskapet er ganske enkelt, du skal aldri være alene. Du skal vite at noen vil gå med deg når du trenger det. Dette budskapet ble enda sterkere i etterkant av Hillsborough tragedien og når sangen synges fra tribunen så er det også en ode til ettertanke og til minne om de 96 som mistet livet.


Under koronakrisen som har rammet Storbritannia hardt brukes sangen som en hyllest til de som jobber i helsevesenet og som utsetter seg for stor risiko for å kunne redde liv.


Hold your head up high

"Hold your head up high" er bare en liten linje i en en stor tekst, men en linje som signaliserer håp. Et håp om at alt blir bedre. Om det handler om livssituasjonen til deg eller noen av dine, om det handler om tiden vi lever i nå med pandemi eller om det handler om at Liverpool skal prestere bedre på banen. For oss handler om håp og det å gi håp, det handler om at ALT BLIR BRA!


Når startskuddet for festivalen vår går om et år så skal alle som er tilstede føle det fellesskapet som vi Liverpool-supportere har. Vi håper mange vil bære budskapet på brystet, og viktigst av alt, i hjertet!


Ny kolleksjon

Utover høsten lanserer vi "Hold your head up high" kolleksjonen og vi håper mange vil være med å dele dette budskapet gjennom en eller flere av supportereffektene vi lanserer. Inntekter fra salget av t-skjorten vil gå til arbeidet med å forberede og gjennomføre Liverpool festivalen 6. - 8. august neste år.

Supportereffektene finner du her eller klikk på bildet over!


 

Meld deg på nyhetsbrevet vårt så får du siste nytt om festivalen!


 105 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle