Festival for Liverpool-supportere i Norge

Oppdatert: 16. sep. 2020

I august neste år skal vi samle landets Liverpool-supportere til festival på Gjøvik. Det ligger mye jobb foran oss men vi har fått på plass et entusiastisk og kompetent team!


Helt siden høsten i fjor har styret i Liverpoolsupportere Gjøvik snakket om å arrangere en festival for hele Liverpool familien i Norge og nå har endelig arbeidet kommet i gang for fullt. Budsjetter legges, underholdningsinnslag, aktiviteter, lokasjon, logistikk og andre små og større detaljer har kommer på agendaen.


En festival av den størrelsen som nå er under planlegging krever en større organisasjon enn foreningens styre og vi har allerede hentet inn kompetanse på områder hvor vi ser at det er nødvendig. Samtidig har vi også masse kompetanse på denne type arrangement innad i styret.


Besøk festivalens hjemmeside

Styremedlen Atle Brobakken og Festivalsjef Einar Skare er sentrale i planleggingen av Liverpool Festival 2021
Styremedlen Atle Brobakken og Festivalsjef Einar Skare er sentrale i planleggingen av Liverpool Festival 2021

Gjøvik er et naturlig sted for en slik festival!

Einar Skare er festivalsjef og leder av prosjektgruppa som jobber med å realisere denne festivalen. "Vi kan kanskje virke splitter pine gale som begir oss inn på et slik prosjekt, men er det et sted som kan lykkes med en slik festival så er det Gjøvik" forteller Skare og fortsetter entusiastisk "Vi har fantastiske omgivelser, en positiv by som elsker liv og røre, og sist men ikke minst, en entusiastisk gjeng som har masse energi rundt nettopp det å lage en slik festival!"

Vi kan kanskje virke splitter pine gale

Leder i Liverpoolsupportere Gjøvik, Jaran Pedersen, er ikke mindre entusiastisk. "Nå er vi en av landets største Liverbirds foreninger og det føles naturlig at det neste steget er å samle landets Liverpool-supportere til en helg farget i rødt!" "Vi er en ung organisasjon men vi har nøkkelpersoner i både styret og blant våre snart 350 medlemmer som gjør at jeg føler meg trygg på at vi skal kunne lykkesl med dette" avslutter Pedersen som også oppfordrer alle til å gå inn på www.liverbirdsnorge.no og melde seg på nyhetsbrevet!


Leder i Liverpoolsupportere Gjøvik, Jaran Pedersen, er entusiastisk med tanken på å samle landets røde på Gjøvik i august neste år! Foto: Brynjar Eidstuen/Oppland Arbeiderblad
Leder i Liverpoolsupportere Gjøvik, Jaran Pedersen, er entusiastisk med tanken på å samle landets røde på Gjøvik i august neste år! Foto: Brynjar Eidstuen/Oppland Arbeiderblad

Etablerer eget driftsselskap!

Med budsjett i millionklassen så vil det bli nødvendig å etablere et eget driftsselskap. Liverpoolsupportere Gjøvik er en frivillig organisasjon og kan derfor ikke innenfor regnskapsmessige regler eller med hensyn til foreningens daglige drift stå som arrangør. I løpet av høsten blir det derfor etablert et eget driftsselskap slik at økonomien i foreningen ikke på noen måte vil bli påvirket av festivalen. .


Følg Festivalen på Facebook Gå til arrangementsiden på Facebook


Samarbeidspartnere

Vi ser det som helt naturlig at vi må ut og invitere til samarbeid med andre Liverbirdsklubber, den offisielle supporterklubben i Norge, sponsorer, Gjøvik Kommune og selvfølgelig det lokale foreninger, idrettsklubber og næringsliv. Samtidig vil vi også finne en organisasjon innenlands eller i Liverpool som skal få nyte godt av givergleden til både gjester og deler av et eventuelt overskudd fra festivalen!


Hva skjer?

Programmet er allerede under planlegging og man regner med å ha de aller første navnene på både musikere og legender med flere på plass i løpet av høsten. Billetter vil også bli lagt ut så snart vi har fått litt mer kjøtt på beinet. Når det gjelder overnatting så vil man tilby både egen festivalcamp, bobilparkering, hoteller og vandrerhjem.

Hvem dukker opp på festivalen?
Hvem dukker opp på festivalen?

Vi på Gjøvik gleder oss til å se deg i august neste år!


MELD DEG PÅ NYHETSBREVET

551 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle