top of page

BOSS NIGHT TIL LIVERPOOLFESTIVALEN!

Oppdatert: 28. feb.

Lørdag kveld på Liverpoolfestivalen 2023 blir det god stemning når legendariske Boss Night med Jamie Webster, Kieo og gjester inntar hovedscenen!

Fra fanzine til scene!

I 2007 startet en gjeng lokale supportere en Liverpool FC-fanzine kalt BOSS Mag. I 2011 fant de ut at de skulle arrangere en konsert for venner og andre supportere i Liverpool. De kalte det BOSS Night, og resten er historie!


Hvor kan du bo?

Siden den gang har det blitt arrangert utallige konserter og events i Liverpool og rundt om i verden. På scenen har man blant annet funnet Jamie Webster, Kieran Molyneux, Ben Burke, Timo Tierney og ofte spesielle gjester som John Power, Peter Hooton, Ian Prowse og Jamie Carragher. Og uansett hvem som har stått på scenen og hvor de har spilt så har det vært supporter stemning i verdensklasse, slik som bare Liverpool-supportere kan skape!

Lørdag 5. august står Boss Night på hovedscenen vår!

På scenen: Jamie Webster og Kieran Molyneux med gjester

Under Liverpoolfestivalen er det Jamie Webster som er kapteinen på Boss Night og med på laget har han Kieran Molyneux. I tillegg vil det dukke opp en gjest eller to på scenen. De spiller selvfølgelig på hovedscenen vår, en scene som blir pyntet opp med kjente BOSS Night effekter og flagg fra The Kop.


Dagspass eller helgepass?

Ønsker du å kun delta lørdag så koster dagspass kr 790,00 akkurat nå. Da får du med deg alt som skjer på festivalområdet og kan toppe det hele med Boss night som en perfekt avslutning. Helgepass koster for øyeblikket kr 1 290,00.

Les om festivalpass

Vi har samlet det beste fra Liverpool!

Når vi har booket Boss Night så er vi snart i mål når det gjelder de musikalske innslagene under Liverpoolfestivalen 2023. Vi påstår at vi har lykkes med å samle noen av de aller beste supporterband og LFC trubadurene fra Liverpool når vi i tillegg til gutta i Boss Night også kan servere deg The Ragamuffins, David Jaggs og Andy Hodgson. Dette er gutter som skaper stemning lokalt i Liverpool og som reiser rundt på supporter arrangement over hele verden. Når du i tillegg får Det Betales, verdens beste Beatles tribute band, så kan man nesten ikke be om mer.


Her finner du det foreløpige programmet

Hvilke legender kommer?


Vi har flere legender på blokka men har valgt å holde kortene litt tett til brystet inntil videre. Vi anbefaler deg å melde deg på nyhetsbrevet vårt for å være blant de første som får vite det etter hvert som vi kan bekrefte hvilke legender du vil møte under Liverpoolfestivalen 2023!

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET 


629 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page