Bør du ha gode sko?

Hvordan kommer du deg til Gjøvik, hvor ligger festivalområdet og hvor er festivalcampen?

Her ser du hvor de forskjellige stedene er plassert. Alt ligger i behagelig gangavstand uansett hvor du starter dagen!
Her ser du hvor de forskjellige stedene er plassert. Alt ligger i behagelig gangavstand uansett hvor du starter dagen!

Gangavstand!

Selve festivalområdet ligger nydelig til ved Mjøsa, kun 3 minutters gange fra sentrum. Fra skysstasjonen hvor både busser og tog bringer folk til den hvite by ved Mjøsa tar det 6 minutter, hvis du har en litt tung bag. Hotellene ligger i sentrum og for deg som velger festivalcampen, du må beregne 12 minutter med trivelig gange ned til sentrum. Velger du bobilparkeringen så er det kun et drøyt steinkast til festivalområdet. Oppsummert, ingen skal måte slite ut joggeskoene på å bevege seg mellom stedene under Liverpoolfestivalen.


Les om festivalpass og andre billetter


Skal du være med på Supportermiddag eller Livergirls ONLY så skjer det på Quality Grand hotel, kun 300 meter fra festivalområdet. Skibladner cruiset starter fra Gjøvik havn, og som du sikkert allerede skjønte, det ligger også i behagelig gangavstand!


Hvor ligger Gjøvik?

Vi er selvfølgelig inhabile men vi tenker at Gjøvik muligens er verdens navle, i hvert fall under disse tre dagene med festival i byen. Hvis du har bestilt plass på hotell eller festivalcamp så gå inn på denne siden for å finne adressen.


I kartet under har vi lagt inn festivalområdet som destinasjon. Bobilparkeringen befinner seg rett utenfor Plantasjen (nederst på kartet)


Tog, bil, fly, båt, sykkel eller svømmetur?

Uansett hvilket fremkomstmiddel du planlegger å benytte så havner du på Gjøvik til syvende og sist. Tog fra Oslo S tar ca. 2 timer, du kan også velge tog til Lillehammer eller Moelv og ta buss videre til Gjøvik. Kommer du via Gardermoen så anbefaler vi flybuss til Gjøvik (ca 90 minutter) eller tog til Moelv og videre med buss til Gjøvik.


Jamie Webster er tilbake


Skal du kjøre bil til festivalen så er det bare å slå på GPS`n, plotte inn adressen og korte ned kjøreturen med god musikk på anlegget. Bor du i Mjøsområdet så er det også mulig å svømme til festivalområdet. Gjør du det skal vi stå klare med håndkle. Vi anbefaler å starte på Lillehammer slik at du får mest mulig ut av turen. Lykke til!


Festivalkontoret åpner onsdag!

Festivalkontoret er åpent fra onsdag 27. juli kl 14:00. Der vil du møte noen hyggelige supportere som vil svare villig vekk på alle slags spørsmål. Åpningstider og kontaktinfo finner du nederst på denne siden.


Supportermiddag i Bill Shanklys ånd


Vi ønsker alle supportere hjertelig velkommen til tre magiske dager på Gjøvik! Tre dager som skal handle om fellesskap med andre supportere fra hele Skandinavia, meet&greet med Liverpool-legender og gjester med nær tilknytning til Liverpool FC. .....og selvfølgelig levende musikk med bla. Jamie Webster, Kieran Molyneux, Det Betales, Odd Einar Nordheim, OsloCityFuckBoy og flere. Programmet oppdateres ukentlig!


Få også med deg Livergirls ONLY, Supportermiddag og Skibladner cruise.


............og sjekk ut vårt offisielle NACHSPIEL!


530 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle