top of page

Aldri Alene!

Hva betyr disse to ordene for oss Liverpool-supportere, og hvordan etterlever vi dem?

You`ll never walk alone!

Vi Liverpool-supportere liker å tro at vi er en del av et fellesskap, et fellesskap som tar vare på oss når vi trenger det. For mange så oppleves fellesskapet gjennom en TV skjerm, med vissheten om at mange andre likesinnede også deler den samme opplevelsen som deg. For andre handler det om å møte andre røde til kamp på en pub eller et lokale i sammen med Liverbirds foreningen du er medlem i. Og er man en av de som tar turen til selve byen og inn på tribunen så føler man kanskje enda mer på fellesskapet og tilhørigheten.


Et fellesskap i verdensklasse


Men hverdagen består aller mest av dager uten fotballkamper, uten turer til Liverpool, dager som for alt for mange oppleves som tunge. Hvor flinke er vi til å ta vare på hverandre?


Som Liverpool-supporter hviler det et ansvar på deg. Klubbens verdier bør være like viktige som resultatene på banen. Ingen skal gå alene, og gjør du det skal vi andre supportere slå følge med deg. Å være Liverpool-supporter skal føles som å være en del av en familie, en familie som tar vare på deg, når du trenger det. Er du Liverpool-supporter så er du ALDRI ALENE!


Les om festivalpass og andre billetter


Det er enkelt å skrive disse ordene over, samtidig kan det være vanskelig å etterleve dem. Hvor mange ganger har du følt at en spiller ikke har levert som forventet og kanskje tydd til tastaturet og øst ut eder og galle om hvor håpløs han er. En spiller som stiller opp på trening hver eneste dag og som kanskje har drømt om å ikle seg den røde drakta helt siden han var en liten gutt. En liten gutt og etter hvert en fotballspiller i rødt, en person med følelser, akkurat som oss supportere. Fortjener han å gå alene, bare fordi han ikke leverte så bra på banen som du ønsket? Tror du resten av laget tenker det samme, eller slår de ring rundt han og støtter han, går sammen med han, og lar han føle at han er en del av fellesskapet?

Liverpoolfestivalen ønsker å være et sted hvor alle skal føle seg inkludert, å være et sted hvor alle skal føle på fellesskapet. Men vi er bare en liten aktør som tilbyr tre dager i løpet av året, hvor vi av hele vårt hjerte ønsker å legge til rette for dette. Resten av året må alle stille opp for hverandre. Har du ikke en lokal Liverbirds forening der du bor, så start en. Det trengs bare to personer for å ha noe felles, og er det to så er du ikke alene. Ta kontakt med den offisielle supporterklubben i Norge, Sverige eller Danmark for å få hjelp til å starte opp en egen forening. Send oss gjerne en mail på info@liverpoolgjovik.no hvis du trenger hjelp til å komme i kontakt med de som kan hjelpe deg!


Disse er klare for Liverpoolfestivalen 2024


Si det med en t-skjorte!

Vi ønsker å sette fokus på kjerneverdien til vår kjære klubb. Ingen skal gå alene. Derfor har vi valgt å legge ut en ny t-skjorte som vi håper mange vil kjøpe og dermed synliggjøre hva vi Liverpool-supportere står for. Ingen skal gå alene, ingen skal stå alene, ALDRI ALENE!

T-skjortene kan kjøpes via vår supportershop, og alle inntekter går til å skape en ny festival på Gjøvik 1.-3. august 2024! Du kan velge hvit eller sort, eller kanskje en av hver? Kjøp her!When you walk through a storm Hold your head up high And don't be afraid of the dark At the end of a storm There's a golden sky And a sweet silver song of a lark


Walk on through the wind Walk on through the rain Or your dreams be tossed and blown


Walk on! Walk on! With hope in your heart And you'll never walk alone You'll never walk alone


Walk on! Walk on! With hope in your heart And you'll never walk alone You'll never walk alone

117 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page