Hvis det er slik at du brenner inne med masse spørsmål rundt festivalen så sjekk gjerne denne siden og se om du får svar på det du lurer på. Hvis du ikke finner svaret så klikk på chatboksen nederst på siden og legg inn spørsmålet ditt der. Vi svarer så snart vi kan!

spørsmål.JPG

Hvis festivalen blir avlyst, hva skjer med billetten jeg har kjøpt?

Hvis festivalen skulle bli avlyst eller utsatt så vil du få tilbud om å få kostnaden for billetten tilbakebetalt eller du kan velge å videreføre den til neste festival

Hvis festivalen blir avlyst, hva skjer med kostnader rundt overnattingsstedet jeg har booket?

Hvis du har betalt oppholdet ditt på forhånd så kan du ved avlysning av festivalen avbestille uten ekstra kostnad.

 

Hvor kan jeg bo under festivalen?

Det finnes flere alternativer for overnatting på Gjøvik under festivalen. Du kan velge hotell, festivalcamp, bobilcamp, vandrehjem, eget telt eller leie en eksklusiv lavo. Se alternativene på denne siden

 

Hva er aldersgrensen på festivalen?

Det er ingen aldersgrense på festivalen men mindreårige vil få et eget festivalbånd som viser at de ikke har anledning til å kjøpe alkoholholdig drikke osv. Barn som fyller 15 år i 2022 og yngre har gratis inngang sammen med ansvarlig voksen

Hvor mange festivalpass selger dere?

Vi selger 1 500 festivalpass og vil vurdere om vi har kapasitet til flere gjester hvis disse blir utsolgt før 28. juli 2022 Hvis det blir Covid 19 restriksjoner som betyr at vi må begrense antall deltagere så vil de som har kjøpt festivalpass først bli prioritert. 

 

Selger dere dagspass?

Ja, det gjør vi. Disse finner du på billettsiden vår

Er festivalen tilrettelagt for bevegelseshemmede?

Vi vil selvfølgelig etterstrebe å legge til rette for at alle fasciliteter inne på festivalområdet skal være tilrettelagt for bevegelseshemmede. Det aller meste av festivalområdet er asfaltert.

Godtar dere ledsagerbevis?

Ja, vi godtar ledssagerbevis. Festivalpass for ledsager  bestilles på ordinær måte men benytt rabattkode Ledsager. Ledsagerbeviset må fremvises ved inngangen. Ledsagerbevis kan ikke benyttes på Livergirls ONLY eller Supportermiddag

Hvor er Gjøvik?

Gjøvik er verdens navle slik vi ser det, men vi kan jo forsøke å forklare dere som ikke ante det. Byen ligger ca 12 mil nord for Oslo og du kan ta tog fra hovedstaden, flybuss fra Gardermoen eller legge på svøm i Mjøsa ca 4 mil sørover fra Lillehammer. Eller du kan sjekke Google maps og planlegge reisen selv

Hvor ligger festivalområdet?

Festivalområdet er plassert helt nede ved Mjøsa, kun 5 minutters gange fra sentrum. Det er et stort asfaltert område som er velegnet for store arrangement, slik som Skandinavias største Liverpool-festival. Lenke til kart her

Vil festivalen være åpen for alle?

Ja, det vil den. Så lenge du har betalt festivalpass så har du tilgang til festivalområdet selv om du skulle være Manchester United-supporter. Vi velger å tro at 95% av de som samles vil være Liverpool-supportere men noen vil også være på festivalområdet for å oppleve musikken og ikke minst føle på det felleskapet vi Liverpool-supportere har!

Hva er inkludert i festivalpasset?

Festivalpasset inkluderer inngang på festivalområdet under hele festivalen og diverse aktiviteter og underholdning i sentrum.

Hva koster festivalpasset?

Pris på billetter kan du se på denne siden Barn som fyller 15 år i 2022 og yngre får gratis festivalpass, men må være i følge med ansvarlig voksen.

Hva skjer på festivalområdet?

Det vil skje mye på festivalområdet. Flere av våre samarbeidspartnere vil ha stands, det blir salg av supporteffekter, mat og drikke, legende-treff, konserter og mer.  Det vil også være diverse aktiviteter og underholdning i sentrum gjennom helgen.

Hvem står bak festivalen?

Liverpool festivalen 2022  blir laget av supportere med tilknytning til Liverpoolsupportere Gjøvik, en av landets største Liverbirds-klubber. Vi er ikke bare idealister og supportere vi er også er et team med lang og bred erfaring på å planlegge, utvikle og arrangere festivaler, konserter, show og events.

 

Hva skjer hvis jeg kommer til Gjøvik på onsdag?

Vi setter pris på om du kommer dagen før festivalen starter og arrangerer vorspiel på byens Liverpoolpub for alle som er lystne på et treff dagen før dagen.  Bobilparkeringen, hoteller og festivalcamp er åpen fra onsdag ettermiddag!