arrow&v
Du har valgt hva du helst vil jobbe med men hvilke andre områder kan du eventuelt også bidra på?
arrow&v

Takk for at du vil være med og bidra!

Vil du være med å bidra?
En festival av den størrelsen som planlegges krever en stor og sterk organisasjon med dedikerte medarbeidere. Vi ønsker derfor å involvere personer som ønsker å bidra til å gjøre dette til en suksess. Dette blir en fantastisk opplevelse og ikke minst noe du kan være stolt av å ha vært en del av.

TEAM Kommunikasjon/SoMe
Vi vil gjerne høre fra deg som har digital kompetanse, gjerne på videoproduksjon, utvikling av apps og bilderedigering. Du er blid, løsningsorientert og kreativ. Vi leter også etter deg som kan være med og lage liv på sosiale medier underveis i festivalen. Er du fotograf og vet å fange øyeblikkene så vil vi gjerne høre fra deg. Du blir en del av et kreativt team som skal gjøre noe ingen har gjort før!

TEAM Overnatting og transport
Vi vil gjerne høre fra deg som er litt praktisk anlagt, kjører bil og som kan fikse ting når ingen andre tror det kan fikses. Du er selvfølgelig ekstremt serviceinnstilt, fleksibel og har muligens egen drill!

TEAM Servering/Hospitality
Vi vil gjerne høre fra deg som erfaring fra servering og gjerne har tilbragt like mye tid bak baren som foran. Det er også en fordel om du snakker greit engelsk da de som er i dette teamet også vil ha ansvaret for tilreisende artister og andre innleide gjester. Du vet hva som må til for at gjester skal føle at de får det lille ekstra. 

 

TEAM Service

Det er 1000 små og store ting som skal på plass før, under og etter en slik festival. Vi trenger derfor personer som ikke er redd for å ta i et ekstra tak, som gjerne er litt praktisk anlagt og som ser løsninger fremfor hindringer. Hovedoppgavene i dette teamet vil være vakthold, opp- og nedrigg og diverse forefallende oppgaver underveis i festivalen.

Fyll ut skjemaet under så vil du høre fra oss!