Artistene
Disse artistene er klare for Liverpoolfestivalen 2022, og flere navn kommer!

JAMIE WEBSTER

Jamie_webster_hanger34_owen_allen_1.jpg

Webster vil være hovedattraksjonen på lørdag kveld og han vil spille både eget stoff og et godt knippe med låtene mange av oss kjenner fra Boss nights. Her ligger det an til magisk stemning, en stemning som man normalt sett må ta turen over til Liverpool og Anfield for å finne. Tenk deg når "Allez allez allez", "Si Senor" og andre LFC låter setter i gang allsangen på festivalområdet. Man vil jo være der?


Jamie Webster har de to siste årene skapt seg et navn som mer enn en fyr som kan dra i gang supporterskaren med LFC relaterte låter. Han har også gitt ut flere album, slik fjorårets "We get by", et album med egne låter som både høstet gode kritikker og som gjorde det bra på listene.  


Når man har fått med Jamie på festival-laget så er det litt som å få på plass spissen som garantert skal bøtte inn en haug med mål. 

KIERAN MOLYNEUX

kieran.jpg

Kieran er nok best kjent som en av gutta i Boss night. 28 åringen fra Walton har vært en del av Boss Night de siste åtte årene men er også en singer/songwriter under artisnavnet Kieo med egne plateutgivelser. Under festivalen vil du kunne bli kjent med eget stoff og låter fra en rikholdig LFC katalog!

Under Liverpoolfestivalen 2022 vil Kieran spille både på festivalområdet, under supportermiddagen på fredag og på Skibladner cruiset lørdag formiddag. Det er er også mulig at han tar turen opp på hovedscenen på lørdag kveld for å henge med kompisen sin, Jamie Webster.

DET BETALES

det betales.jpg

Dette bandet var et av de første som havnet på ønskelisten vår. Liverpool by er en fantastisk musikk by som har fostret mange store navn, og det aller største er selvfølgelig The Beatles.

Det Betales har blitt omtalt som verdens beste Beatles tribute band, og de har gjort mer enn 50 konserter på legendariske The Cavern Club i Liverpool. De har også spilt foran 40 000 publikummere i Liverpool sentrum i forbindelse med 50 års markeringen for utgivelsen av singlen My Bonnie, som The Beatles spilte inn sammen med Tony Sheridan. På scenen sammen med dem var selvfølgelig Tony Sheridan

.

Gutta har turnert over store deler av verden siden oppstarten i 1976 og vi er veldig stolte og glade over at de tar med lyden av Liverpool til festivalen vår. Her kommer hitene som perler på en snor, Penny Lane, She loves you Yeah, Yeah, Yeah, A hard days night, Can’t buy me love og Hey Jude for å nevne noen få av de låtene du skal få oppleve. Vi mistenker også at hjertet banker litt ekstra for Liverpool F.C blant gutta i bandet!

OsloCityFuckBoy

oslo city.jpg

OsloCityFuckBoy er klare for å rocke festivalområdet på fredag kveld. Dette er et band vi har hatt veldig lyst til å ha på besøk og nå har vi endelig lyktes. Her blir det bar hud, svette, sjarm og sjel!

Energi er ordet som beskriver dette bandet best. Vi er veldig fornøyd med at OsloCityFuckBoy er et av bandene som skal rocke festivalområdet på fredag kveld. Disse gutta leverer rå energi fra scenen med pop/rock låter i norsk drakt. Det er ikke fritt for at man kan dra litt paralleller til band som Raga Rockers, Turboneger og Jokke, og jammen kan man ane en liten dæsj Pink Floyd også!

Når du kaller bandet ditt Oslocityfuckboy så legger du lista et eller annet udefinerbart sted, men dæven a folkens. Dette er snille gutter som liker å rocke publikum med fengende rocka låter som «Petter» eller som også viser frem en silkemyk side med «Hører du du meg nå»

 

Dette kan bli et hyggelig nytt bekjentskap for dere som har latt bandet gå seg hus forbi tidligere!

Odd Einar Nordheim

odd einar presse.jpg

Odd Einar ble avslørt under fjorårets Stjernekamp på NRK som en av landets beste vokalister. Den tidligere spellemansnominerte artisten viser seg også å være die hard Liverpool-supporter. Han skal opptre på flere scener under festivalen!

Vi har jobbet lenge for å få med Odd Einar Nordheim opp på en av scenene våre under festivalen og det var glede hos bookinggruppa da mailen med positivt svar fra mangementet endelig kom.

Sogningen har ikke bare en av landets aller beste stemmer han har også en vakker Liverbird tatovert på armen og har flere ganger tapet fast mobiltelefonen til monitoren på scenen for å følge Liverpool kampoer underveis i konsertene sine. Det er ikke rart at vi har lengtet etter å få han opp på en scene foran 1 500 Liverpool-supportere!

Odd Einar kan du oppleve både fredag og lørdag. Fredag kveld står han på hovedscenen og på lørdag spiller han blant annet under Livergirls ONLY arrangementet på PI-taket.

DOG VALLEY FEVER

dog valley.jpg

Dog Valley Fever er et ganske nystartet band og har raskt blitt en snakkis på riktige siden av Mjøsa. Selv om bandet er nytt så har medlemmene lang fartstid som musikere fra diverse band og soloprosjekter. 

 

Bandet består av Nils Jørgen «Jønne» Nygaard Kraft, Sven Andréen og Uri Sala på henholdsvis gitar/vokal, trommer og bass/kontrabasS

Det er  vanskelig å plassere bandet innenfor en av de tradisjonelle sjangerne så de har likeså godt laget sin egen. Bandet beskriver musikken sin som folk-pønk med krasse tekster på norsk med irsk-rebelske undertoner, levert med humor og glimt i øyet. Og alt leveres selvfølgelig på dialekt.

Vi garanterer at spillegleden disse gutta utstråler fra scenen raskt smitter over på publikum. Med låter som «Je ær en mænn som lik å vara brisen» «Klæ ta deg», Je veit ældri når moroa er over» og andre perler så må det nesten bli god stemning!

 

LAND ROVERS

land rovers.jpg

Når festivalområdet åpner opp på lørdag så er det lokale gutter som er først ut på hovedscenen. Guttene i Land Rovers er aktive musikere som har vært involvert i en rekke musikalske prosjekter og band i over 30 år. Når Steffen Nicolaisen (vokal og akustisk gitar) Arild Steinsrud (bass og kor) og Trond Fuglerud (trommer og kor) slår seg sammen så kan du forvente en trio som er opptatt av å lage god stemning blant publikum.

Trioen kommer til å gi oss en deilig reise i musikkhistorien med låter som flere av oss blir fristet til å både synge og klappe med på, i tillegg har Land Rovers også eget materiale som de kan plukke fra. Vi vet at dette blir en flott åpning av hovedscenen på lørdag.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få siste oppdatering på nye artister

Takk for at du meldte deg på nyhetsbrevet vårt