top of page
Artistene
Disse artistene er klare for Liverpoolfestivalen 2023, og flere navn kommer!

JAMIE WEBSTER

webster 3.jpg

Vi er det første til å innrømme at dette er en av de viktigste signeringene vi gjør i forbindelse med Liverpoolfestivalen. Det er litt som å få på plass spissen som garantert skal bøtte inn en haug med mål.

Webster vil være hovedattraksjonen på lørdag og han vil spille et godt knippe med låtene mange av oss kjenner fra Boss nights. Her ligger det an til magisk stemning, en stemning som man normalt sett må ta turen over til Liverpool og Anfield for å finne. Tenk deg når "Allez allez allez", "Si Senor" og andre LFC låter setter i gang allsangen på festivalområdet. Man vil jo være der?

Boss Night står på hovedscenen lørdag

THE RAGAMUFFINS

RAGAMUFFINS2.jpg

Fredag kveld på kan vi by på en energibombe når The Ragamuffins kommer direkte fra Liverpool by for å lage liv fra hovedscenen på Liverpoolfestivalen 2023. Her blir det LFC låter på løpende bånd fra gutta som står bak supporterversjonene av blant annet "Si Senor" og "Tsimi Tsimi Tsimi our Kostas Tsimikas " (Gimme gimme gimme)

 

The Ragamuffins har de siste sesongene vært husbandet på Hotel Anfield og er fast innslag der på kampdagene. De har også spilt rundt på store supporter arrangement i USA, Canada og Europa men nå skal de endelig for første gang få spille opp i Norge. Dette blir en perfekt avslutning på festivalens første dag! Her kommer LFC perlene på rekke og rad!

The Ragamuffins står på hovedscenen fredag

KIEO/KIERAN MOLYNEUX

2022 07 30_0631_LF22.jpg

Kieran Molyneux var også med under Liverpoolfestivalen 2022 og han ble så begeistret for både byen og festivalen at han spurte pent om å få komme tilbake.

Vi var selvfølgelig ikke vanskelige å be. 28 åringen fra Walton har vært en del av Boss Night de siste ni årene men er også en singer/songwriter under artisnavnet Kieo med egne plateutgivelser. Han er selvfølgelig Liverpool supporter på sin hals og bor kun et steinkast fra Anfield. Han kan også sees titt og ofte som fotomodell når LFC retail lanserer nye supportereffekter.

Under festivalen deler han scene med Jamie Webster og legendariske Boss Night!

Boss Night står på hovedscenen lørdag

ANDY HODGSON

andy 2.jpg

Andy Hodgson er kanskje ikke et navn du umiddelbart vet hvem er, men har du tilbragt litt tid på Hotel TIA og Taggys denne sesongen så har du antageligvis fått med deg denne fyren. 35 åringen som er født og oppvokst bare noen steinkast fra Anfield er en vassekte scouser og LFC supporter.

 

Andy er en aktiv musiker og mange av dere har også opplevd han når dere har droppet innom en eller flere av pubene rundt omkring i Liverpool. Nå er han klar for sin fjerde opptreden i Norge. Vi kan garantere god stemning når mr Hodgson drar i gang gitaren. Han vil være til stede på festivalen både fredag og lørdag!

DET BETALES

det betales.jpg

Det Betales har blitt omtalt som verdens beste Beatles tribute band, og de har gjort mer enn 50 konserter på legendariske The Cavern Club i Liverpool. De har også spilt foran 40 000 publikummere i Liverpool sentrum i forbindelse med 50 års markeringen for utgivelsen av singlen My Bonnie, som The Beatles spilte inn sammen med Tony Sheridan. På scenen sammen med dem var selvfølgelig Tony Sheridan

.

Gutta har turnert over store deler av verden siden oppstarten i 1976 og vi er veldig stolte og glade over at de tar med lyden av Liverpool til festivalen vår. Her kommer hitene som perler på en snor, Penny Lane, She loves you Yeah, Yeah, Yeah, A hard days night, Can’t buy me love og Hey Jude for å nevne noen få av de låtene du skal få oppleve. Vi mistenker også at hjertet banker litt ekstra for Liverpool F.C blant gutta i bandet!

Det Betales står på hovedscenen lørdag

LAND ROVERS

land rovers.jpg

Guttene i Land Rovers er aktive musikere som har vært involvert i en rekke musikalske prosjekter og band i over 30 år. Når Steffen Nicolaisen (vokal og akustisk gitar) Arild Steinsrud (bass og kor) og Trond Fuglerud (trommer og kor) slår seg sammen så kan du forvente en trio som er opptatt av å lage god stemning blant publikum.

Trioen kommer til å gi oss en deilig reise i musikkhistorien med låter som flere av oss blir fristet til å både synge og klappe med på, i tillegg har Land Rovers også eget materiale som de kan plukke fra. Vi vet at dette blir en flott åpning av hovedscenen på lørdag.

GRACELAND

graceland.jpg

Graceland er et band med dyp lokal tilhørighet, og et band som har bidratt med musikk til hverdag og fest gjennom mange år. Når bandet med en usedvanlig fet blåserrekke tar turen til Liverpoolfestivalen så blir det med låter som skaper god stemning. De lover å gi festivaldeltagerne valuta for pengene. Man skal være rimelig umusikalsk anlagt om man ikke kjenner en viss begeistring ett eller annet sted i kroppen når Graceland står på scenen!

Graceland er kanskje mest kjent som et Elvis Tribute band, med full blåserrekke og kor, men de henter også frem låter fra de 5 siste tiårenes største artister. Bandet spiller låter med høy allsang faktor, høy dansbarhet og stemningsskapende rytmer. Graceland lover alltid «feelgoodstemning» når de står på scenen.

Graceland står på hovedscenen fredag!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få siste oppdatering på nye artister

Takk for at du meldte deg på nyhetsbrevet vårt

bottom of page