LIVERPOOL AKEVITT

1892 flasker produseres

De 515 første flaskene, en flaske for hver offisielle kamp King Kenny Dalglish spilte for LFC, er allerede utsolgt. Disse flaskene vil komme med egen etikett og vil ikke komme i vanlig salg på Vinmonopolet.  Nå får du muligheten til å reservere en eller flere av de neste flaskene vi legger ut, innholdet er det samme og flaskene vil være nummerert fra 516 - 1892

Reservasjonen er helt uforpliktende!

Akevitt med hint av Liverpool!

Akevitten er en mild type som lever utmerket uten ribbe. Den er lagret 12-18 måneder på bourbon whisky fat, og er laget uten sukker, basert på kun norske urter og vekster. For å toppe det hele så vil gress fra Melwood eller Anfield bli tilsatt, sammen med en «dæsj» rent vann fra Norges største innsjø, Mjøsa. 

Designet vil selvfølgelig utstråle at dette er en akevitt for Liverpool-supportere men samtidig vil både kvalitet og smak være en fryd for enhver gane, uansett hvilket engelsk lag du i vanvare måtte støtte.

 

Pris vil være ca. kr 400,00 pr flaske og lansering er 6. august!

Reserver din nummererte flaske nå!
Du kan reservere frem til 15. juni, eller så langt beholdningen rekker. Din reservasjon er helt uforpliktende, men vil kunne sikre at du ikke går glipp av herligheten. Alle som reserverer vil få fyldig informasjon om prosessen videre samt endelig pris og praktiske ting rundt bestilling og betaling.

arrow&v

Hei!

Takk for at du sendte inn din reservasjon.

Du vil få en bekreftelse via mail i løpet av kort tid!